Naše hodnoty

Asi jak všeci lúdé na zemi, aj my máme v životě nejaké hodnoty, přes keré, jak sa praví, nejede vlak. Už gdyž sme zakládali Valaškování, byli sme si tymato hodnotama istí a snažíme sa je dodržovať, jak enom to de. Snáď sa v tom takéj najdeš a budeš s nama súzniť. :)

VYROBENO NA VALAŠSKU__1

Víme, gdo naše výrobky vyrábjá, gde a v jakých podmínkách. Naše dodavatele si pečlivě vybíráme. Všecky kúsky procházajú rukama šikovných cérek a ogarú na Valachách. Dáváme tak každý z nás do každého výrobku kus sebe a svojí valašské kultury a lásky k Valašsku.

S ÚCTOU K PŘÍRODĚ_1

Chováme sa při výrobě, nákupu materiálu, dopravě aj expedici tak, abysme našu planetu zatěžovali co možná najmeněj a chránili ju. Všecek materiál aj prácu poptáváme vždycky v prvé řadě u místních podnikú a výrobcú. Balíčky nosíme na poštu pješky, abysme nekúřili moc výfukovýma plynama a ešče sa aj udržovali v kondici.

ZACHOVÁNÍ TRADIC_1

Ctíme, co pro nás naši předci vymysleli a zachovali. Sme hrdí, že sme Valaši a chcem takéj vyzdvihnúť všecky krásy Valašska, a to ne enom místní cérky a tolik opjevované trnečky. Třeba aj náš jazyk je pro nás obrovským dědictvím, o keré bysme nechtěli nigdy příť.

PODPORA LOKÁLNÍ VÝROBY_1

Všecko, co k výrobě aj podnikání potřebujem, poptáváme mezi místníma podnikama, abysme tak podpořili regionální výrobu aj ekonomiku v Česku. Ušetříme tak jak plno času, gdyž nemosíme cestovať za dodavatelama dál jak po hranice Valašska.

RUČNÍ VÝROBA_1

Všecky naše výrobky procházajú rukama šikovných cérek a ogarú tady na Valachách. K veškeré výrobě je potřeba jejich dlúholetých znalostí a zkušeností ve výrobě daného zboží, no hlavně ale jejich zručnosti, bez té by to nešlo! Každý výrobek podrobujem precizní finální kontrole, abysme zákazníkom posílali enom 100% kvalitní zboží.

 

DRUHÝ ŽIVOT MATERIÁLŮM_1

Snažíme sa využívať aj materiály, keré už nigdo nechtěl kúpiť a vyhodily by sa. Tož sme tak třeba využili kvalitní a pevné látky z potahú na výrobu vnitřkú meditačních polštářú. Věříme, že má smysl přemýšlať nad dopadem našeho púsobení ve světě. Snažíme sa tak vymýšlať zpúsoby, keré sú ekologické a rozumné.

 

Moc bysme si přáli, gdyby sa naši zákazníci takéj starali o našu zem a nebylo jim jedno, gdo, gde, jak a za kolik vyrábjá jejich oblečení a zboží. Myslíme, že ty nevědomé chvilky, gdy sme kupovali všecko hlavně co nejlevnější a bylo nám jedno, že to šily děcka gdesi na druhém konci světa v příšerných podmínkách, sú už dávno pryč.

Dnešní doba je navíc těžká pro každého, a tož poď společně s náma podpořiť zlaté české ručičky. Třeba to nebudeš měť nejlevnější, ale zato kvalitní originál a eště ťa to bude hřáť u srdéčka, žes komusi pomohl. Nenakupuj enom u nás, podiv sa kolem sebe, kolik je podnikú, keré sú na tom teď hůř a potřebujú, aby sis to, co potřebuješ nebo enom chceš, kúpil radči u nich jak z cizí země.

Věříme takéj, že co dáš, to sa ti stonásobně vrátí.

Gdyž si neco kúpíš u nás, máš jistotu, že tvoje zlaťáky pošleme dál, protože pro nás budú mocť víc a víc pracovať ludé na Valachách. Ti budú měť víc peněz a třeba si zase kúpíja neco od tebe nebo tvojí rodiny. Tož a my ti k temu za odměnu eště přidáme dopravu zdarma, gdyž toho nakúpíš víc a eště ťa trošku procvičíme ve valaštině, a to sa ti enom tak negde nestane. :)